marketingstrategie

Succesvol zijn in uw markt. Excelleren, daar gaat het om. Wat wordt de strategie van uw bedrijf of organisatie in de komende jaren? Is uw doelstelling bijvoorbeeld groei of omzetverhoging, imagoverbetering, professionalisering, een betere performance, (her)positionering of een (product)introductie?

Kennis en expertise voor het MKB
VNR Creative heeft door jarenlange ervaring veel kennis en expertise opgebouwd op het gebied van strategie en conceptontwikkeling voor het MKB. Wij zijn uw sparringpartner, vertalen uw doelstellingen in ambitieuze plannen en maken effectieve communicatiemiddelen.

Bereik uw doelstelling
Wij kijken naar uw organisatie, product of dienst. Maar ook naar markten, doelgroep(en) en concurrentie. Wij inventariseren en schrijven van daaruit een strategisch plan op maat met bevindingen en aanbevelingen. En wij stellen de in te zetten communicatiemiddelen voor, zowel offline als online. Vaak met inzet van niet-alledaagse middelen om uw doelstelling te bereiken.

Communicatie met toegevoegde waarde
VNR Creative
bedenkt en maakt communicatie met toegevoegde waarde. Voor grote en kleine bedrijven. U kunt ons inschakelen op het gebied van identity, positionering en branding. .

interesse?

Geïnteresseerd in strategische ondersteuning van uw bedrijf of organisatie? Vul dan het contactformulier in of maak een afspraak met Hans van Niel op (050) 313 75 16.

home