Effectief communiceren

Hoe communiceert u met uw doelgroep? Welke middelen zet u in en zijn deze wel voldoende effectief? Schakelt u offline middelen in als advertenties, folders of brochures? Of online applicaties, advertising en social media.  Hoe staat het met uw interne communicatie? Allemaal vragen die elke ondernemer natuurlijk herkent.

VNR helpt u om de juiste balans in uw mediabestedingen te krijgen. Met het bepalen van relevante media en opvallend vormgegeven middelen. Het gaat u toch om het rendement van uw investering in marketing en communicatie?

Online
Ontwikkelen en bouwen van websites en apps. Maar ook Search Engine Advertising (SEA), Search Engine Optimalisation (SEO), monitoring, beheer en onderhoud.

Social media
Facebook, Twitter of Linkedin.

Advertising
VNR weet alles van adverteren in dag- en weekbladen en onderhandelen met mediabrokers om de meest voordelige advertentietarieven voor u te realiseren. Maar ook helpen wij u met het bedenken, inzetten en beheren van onlinecampagnes, zoals Adwords, bannering en andere eigentijdse middelen.
Praat eens met VNR over crossmediale campagnes.

Print
Brochures, folders, flyers, displays, POS/POP materiaal, verpakkingen.

Sign
Fleetmarking, belettering, buitenreclame en bewegwijzering.

Standbouw
Ideeën voor beursdeelname, van concept/design tot en met campagnes en acties.

Interne communicatie
Ideeën en middelen om uw interne communicatie te verbeteren en daarmee de productiviteit van uw organisatie te verhogen.

Interesse?

Geïnteresseerd in hoe u effectiever kunt communiceren, zowel extern als intern? Wilt u weten hoe u uw reclamebudget rendabeler in kunt zetten? Vul dan het contactformulier in of maak een afspraak op (050) 313 75 16.

home