marketingstrategie

Succesvol zijn in uw markt. Excelleren, daar gaat het om. Wat wordt de strategie van uw bedrijf of organisatie in de komende jaren? Zijn uw doelstellingen bijvoorbeeld groei of omzetverhoging, imagoverbetering, een betere performance, (her)positionering of een (product)introductie?

Kennis en expertise voor het MKB

VNR Creative heeft door jarenlange ervaring veel kennis en expertise opgebouwd op het gebied van Strategie en Conceptontwikkeling voor het MKB. VNR is een inspirerende sparringpartner, die uw doelstellingen vertaalt in effectieve plannen en communicatiemiddelen.

Bereik uw doelstelling

VNR kijkt naar uw organisatie, product of dienst. Maar ook naar markten, doelgroep(en) en concurrentie. VNR inventariseert en schrijft van daaruit een strategisch plan met bevindingen en aanbevelingen. En stelt de in te zetten communicatiemiddelen voor, zowel offline als online. Vaak met inzet van niet-alledaagse middelen om uw doelstellingen te bereiken.

Communicatie met toegevoegde waarde

VNR Creative bedenkt en maakt communicatie met toegevoegde waarde. Voor grote en kleine bedrijven. U kunt ons inschakelen op het gebied van identity, positionering en branding.

interesse?

Geïnteresseerd in strategische ondersteuning van uw bedrijf of organisatie? Vul dan het contactformulier in of maak een afspraak op (050) 313 75 16.

home